> ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ > SITE ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ > ONLINE ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ > ΕΙΣΟΔΟΣ 
>ΑΡΧΙΚΗ >ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ >ΕΓΓΡΑΦΗ >ΕΙΣΟΔΟΣ 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ1. Εισαγωγή


1.1 H Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, που από εδώ και στο εξής θα αναφέρεται ως Ε.Γ.Ο., είναι Αθλητική Ομοσπονδία, που εδρεύει στην Λ. Κηφισίας 37 – ΟΑΚΑ, Κτίριο ΕΚΑΕ (Πρώην Ξενώνες) Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού, Τ.Κ. 151 23 Μαρούσι. Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του δικτυακού τόπου της Ε.Γ.Ο., ο οποίος βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ego-gymnastics.gr καθώς και των υπηρεσιών που παρέχει η Ε.Γ.Ο.. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα ή τις υπηρεσίες που παρέχει η Ε.Γ.Ο., οι χρήστες υποδηλώνουν την πλήρη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων που έχει θέσει ή θα θέσει στο μέλλον η Ε.Γ.Ο..

1.2 Εάν κάποιος χρήστης ή εκπρόσωπος χρήστη δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε οφείλει να μην προβεί σε χρήση του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών της Ε.Γ.Ο.. Οι χρήστες των υπηρεσιών της Ε.Γ.Ο. στον δικτυακό τόπο https://www.ego-gymnastics.gr θα αναφέρονται στο εξής ως "Μέλη".


2. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας


2.1 Αυτή η ιστοσελίδα είναι μια από τις επίσημες ιστοσελίδες της Ε.Γ.Ο.. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της Ε.Γ.Ο. και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

2.2 Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Ε.Γ.Ο. ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Ε.Γ.Ο. ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα της Ε.Γ.Ο. ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.


3. Υπηρεσίες και Ευθύνη Ε.Γ.Ο.


3.1 Τα Μέλη βεβαιώνουν ότι το υλικό που θα "ανεβάζουν" στον server θα είναι στην μορφή στην οποία θα τους υποδείξει η Ε.Γ.Ο.. Η Ε.Γ.Ο. έχει δικαίωμα πλήρους πρόσβασης στα αρχεία και δεδομένα των Μελών. 3.2 Η Ε.Γ.Ο. γνωστοποιεί με email στα Μέλη τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο (User Name - Password) και για τον τρόπο δημοσίευσης των αρχείων τους στην ιστοσελίδα. 3.3 Τα Μέλη συμφωνούν ότι έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για την δημοσίευση στην ιστοσελίδα και ότι η Ε.Γ.Ο. δεν είναι υπεύθυνη να προσδώσει αυτές τις γνώσεις ή άλλες γνώσεις χρήσης του διαδικτύου στα Μέλη ή να τα εκπαιδεύσει. Η Ε.Γ.Ο. δεν είναι υποχρεωμένη να παρέχει τεχνική υποστήριξη εκτός των περιπτώσεων που καθορίζονται στο παρόν. 3.4 Η Ε.Γ.Ο. αναβαθμίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα εγκατεστημένες εφαρμογές που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της προκειμένου να διατηρεί τα επίπεδα ασφαλείας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. 3.5 Η Ε.Γ.Ο. κατά τακτά χρονικά διαστήματα παίρνει αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων και των βάσεων δεδομένων.


4. Ευθύνη Μελών και Μη Επιτρεπτή Χρήση Ιστοσελίδας


4.1 Τα Μέλη αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα της Ε.Γ.Ο. και τις υπηρεσίες που παρέχει για:
α. Δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις
β. πρόκληση βλαβών σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο
γ. αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας)
δ. αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων
ε. αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών
ζ. ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων της
η. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο
θ. παράνομη συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες

4.2 H Ε.Γ.Ο. έχει την δυνατότητα να απορρίψει ή να διαγράψει υλικό που διοχετεύεται στην ιστοσελίδα, αν αυτό το υλικό αντιβαίνει οποιαδήποτε νομοθεσία σε σχέση με πνευματικά δικαιώματα, copyright, είναι πορνογραφικού ρατσιστικού ή πειρατικού περιεχομένου, την προσπάθεια παράνομης εισχώρησης σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή αντιβαίνει σε οποιονδήποτε άλλο νόμο. Σε τέτοιες περιπτώσεις η Ε.Γ.Ο. έχει το δικαίωμα, χωρίς προειδοποίηση, να απενεργοποιήσει άμεσα το λογαριασμό και την πρόσβαση στο site μέσω διαδικτύου χωρίς καμία ευθύνη για ζημιές που τυχόν προκληθούν στα Μέλη ή σε Τρίτους.


5. Ασφάλεια


5.1 Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση των Μελών κατά την είσοδο είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά στοιχεία του Μέλους. Η Ε.Γ.Ο. δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

5.2 Τα Μέλη οφείλουν να έχουν πάντα τα προσωπικά στοιχεία και όλα τα στοιχεία επικοινωνίας ( διεύθυνση, τηλέφωνο, email) ενημερωμένα και να ειδοποιούν την Ε.Γ.Ο. για κάθε μεταβολή τους. H επικοινωνία και ενημέρωση της Ε.Γ.Ο. προς τα Μέλη για θέματα που αφορούν την ιστοσελίδα (ενημερώσεις, αναβαθμίσεις, επικαιροποίηση στοιχείων κλπ) διεξάγεται μέσω email ή μέσω σχετικών ανακοινώσεων στις επίσημες ιστοσελίδες της Ε.Γ.Ο.. Τα Μέλη οφείλουν να ελέγχουν τακτικά το e-mail που έχουν ορίσει σαν κύριο e-mail επικοινωνίας και τις επίσημες ιστοσελίδες της Ε.Γ.Ο. ώστε να ενημερώνονται για θέματα που αφορούν την λειτουργία.


6. Διακοπή Υπηρεσιών


6.1 H Ε.Γ.Ο. διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί, να τερματίσει ή να θέσει σε διαθεσιμότητα τις υπηρεσίες που παρέχει προς κάποιο Μέλος, σύμφωνα με τις ανάλογες αποφάσεις του ΔΣ, κατά βούληση, με ή χωρίς προειδοποίηση, και δεν θα είναι υπεύθυνη για επιπτώσεις, θετικές ή αρνητικές, που είναι αποτέλεσμα του τερματισμού.

6.2 Η Ε.Γ.Ο. διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει έναν λογαριασμό Μέλους, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων και του περιεχομένου, για οποιονδήποτε λόγο, ανά πάσα στιγμή, μετά από απόφαση του ΔΣ. Το Μέλος συμφωνεί να διατηρεί εφεδρικά αντίγραφα (backup) όλων των αρχείων του και συμφωνεί ότι η Ε.Γ.Ο. δεν θα έχει καμία ευθύνη για την απώλεια δεδομένων. Το Μέλος είναι υπεύθυνο για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων του.


7. Αποδοχή Όρων Χρήσης


7.1 Οι παρόντες όροι χρήσεως του δικτυακού τόπου https://www.ego-gymnastics.gr συντάσσονται με βάση το σύνολο των κανόνων δικαίου της Ελληνικής επικράτειας, διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, από τις ισχύουσες σε αυτό νομοθετικές διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από τις Διεθνείς Συνθήκες και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του κοινωνικού και οικονομικού σκοπού του δικαιώματος. Σε περίπτωση κατά την οποία όρος ή πρόβλεψη των εν λόγω όρων χρήσεως ήθελε κριθεί ως άκυρος ή ακυρώσιμος, τέτοια ακυρότητα ή ακυρωσία δεν θα επηρεάζει την ισχύ των λοιπών όρων, οι δε συμβαλλόμενοι θα καταβάλουν κατά τις προαναφερθείσες αρχές κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αντικατασταθούν οι άκυρες ή ακυρώσιμες προβλέψεις ή όροι, με άλλους που να προσεγγίζουν όσο το δυνατό περισσότερο το περιεχόμενο των άκυρων ή ακυρώσιμων όρων ή προβλέψεων.

7.2 Οι χρήστες των υπηρεσιών της Ε.Γ.Ο. θα πρέπει να έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

7.3 Από τη χρήση της ιστοσελίδας https://www.ego-gymnastics.gr τεκμαίρεται, ότι τα μέλη συμφωνούν με όλους τους όρους που αναγράφονται στην παρούσα ιστοσελίδα και η ανάγνωση του παρόντος κειμένου απαιτείται πριν από την χρήση των υπηρεσιών μας και την υποβολή οιασδήποτε παραγγελίας υπηρεσιών και επιπροσθέτως η σύμφωνη γνώμη σας καθώς και η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των αναγραφόμενων όρων, εκφράζεται, πιστοποιείται και δηλώνεται υπεύθυνα με τη χρήση της παρουσίασης ή/και το πάτημα του ποντικιού στο link "Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης" και σε οποιοδήποτε άλλο link μπορεί να οδηγήσει σε παραγγελία υπηρεσίας ή χρήση της ιστοσελίδας της Ε.Γ.Ο. και θεωρείται ως η υπογραφή σας στο παρόν κείμενo.

Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία       Επικοινωνία       Όροι Χρήσης       Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 

Λ. Κηφισίας 37 – ΟΑΚΑ, Κτίριο ΕΚΑΕ (Πρώην Ξενώνες) Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού, Τ.Κ. 151 23 Μαρούσι

HYDRA FED - Πλατφόρμα Διαχείρισης Ομοσπονδιών   |   Copyright © Hydra Software 2024. All Rights Reserved.